Obligimet ndaj fëmijëve

CHF11.90

3 stok

Çdo e drejtë korrespondon me një detyrë, dhe çdo detyrë korrespondon me një të drejtë. Dhe për sa kohë prindërit kanë të drejta te femijët, patjetër që edhe fëmijët të kenë të drejta te prindërit.

Titulli: Obligimet ndaj fëmijëve
Autori: Muhamed Ratib Nabulsi
Perktheu: Miftar Ajdini
Redaktor: Bujar Vërbovci
Botuesi: Sira
Faqe: 152

Çdo e drejtë korrespondon me një detyrë, dhe çdo detyrë korrespondon me një të drejtë. Dhe për sa kohë prindërit kanë të drejta te femijët, patjetër që edhe fëmijët të kenë të drejta te prindërit.

 

Kategoritë

Obligimet ndaj fëmijëve