Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejtë

CHF14.90

3 stok

Ky libër është pasqyrim i një modeli të madh reformimi, të cilin e ngriti prijësi i drejtë Omer bin Abdulazizi r.a. Ai largoi një subjekt politik dhe Social të ngritur mbi padrejtësi dhe armiqësi. Gjithashtu, ai largoi edhe ndarjen klasore, e cila ishte krijuar mbas vdekjes së prijësit të besimtarëve, Muavijes r.a., sepse nga objektivat e Islamit ishte dhënia fund e kësaj ndarjeje.

Titulli: Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejtë
Autor: Dr. Abdulaziz Humejdi
Përkthyeu nga arabishtja: Indrit Lita
Redaktor: Hasan Baftijari
Redaktor gjuhësor: Namir Lapardhaja
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf Saliu
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Botues: Sh. B. Furkan ISM

Ky libër është pasqyrim i një modeli të madh reformimi, të cilin e ngriti prijësi i drejtë Omer bin Abdulazizi r.a. Ai largoi një subjekt politik dhe Social të ngritur mbi padrejtësi dhe armiqësi. Gjithashtu, ai largoi edhe ndarjen klasore, e cila ishte krijuar mbas vdekjes së prijësit të besimtarëve, Muavijes r.a., sepse nga objektivat e Islamit ishte dhënia fund e kësaj ndarjeje.

Kategoritë

Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejtë