Organizimi i jetës pjesa e tretë

CHF12.00

49 stok

Nuk kemi kohë të humbim duhet që të angazhohemi për ringjalljen e vendeve tona, duhet të japim mundin tonë maksimal dhe ta harojmë pushimin. Imam Ahmed Ibn Hambelin e kanë pyetur se kur një person mund të pushoj, ai është përgjigjur: “Me hapin e parë që e bën për në xhenet dhe jo përpara kësaj”

Category:

Titulli: Organizimi i jetës pjesa e tretë
Autor: Amër Halid
Përktheu nga anglishtja: Hanife Alija – Dauti
Redaktor profesional: Mr. Sadik Mehmeti
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira

Nuk kemi kohë të humbim duhet që të angazhohemi për ringjalljen e vendeve tona, duhet të japim mundin tonë maksimal dhe ta harojmë pushimin. Imam Ahmed Ibn Hambelin e kanë pyetur se kur një person mund të pushoj, ai është përgjigjur: “Me hapin e parë që e bën për në xhenet dhe jo përpara kësaj”

Pjesa e tretë e projektit tonë është një hapje e rrugës për të ecur lumin. Ne duam ti rigjallërojm vendet tona dhe do të vi koha kur programi do të përfundoj. Pas disa vitesh do të dëgjojmë se papunsia në vendet muslimane ka rënëprej 35% në 5%. Do ti prodhojmë ilacet tona; do ta bëjm grurin tonë dhe nuk do të marim prej tjerëve.

Xhamitë do të jenë përplot me adhurues gjatë namazit të sabahut ashtu sikuse që janë në namazin e Xhumasë. Dashuria dhe lumturia do të kthehet në familje.

Kategoritë

Organizimi i jetës pjesa e tretë