Pak më ndryshe – përmbledhje shkrimesh

CHF5.90

3 stok

Libri në vete përmbanë një sërë trajtime të fenomeneve të ndryshme shoqërore, shkencore e fetare që preokupojnë popullatën tonë. Autori përmes librit të tij të radhës, edhe një herë për të satën herë me radhë, dëshmoi se është i guximshëm dhe se është inetelektual i mirëfilltë. Vetëm se kësaj here në këtë libër ndryshe do të paraqitet, njëherësh duke mos ia cenuar vetës aspak fushën profesionale. Autori i mbështetur në trungun e pemës islame, përpiqet të jap mendime për politikën, politikanët, intelektualët, pasojat e përqarjes mes nesh, padrejtësitë, shkollat, studentët, profesorët, moralin, hoxhollarët etj.

Titulli: Pak më ndryshe – përmbledhje shkrimesh
Autorë: Jusuf Zimeri
Recensentë: Mr. Iljasa Salihu
Lektor: Qerim Isufi
Redaktor: Zulhixhe Zimeri
Botues: Biblioteka ‘‘Mendimi‘‘ – Llojan

Libri në vete përmbanë një sërë trajtime të fenomeneve të ndryshme shoqërore, shkencore e fetare që preokupojnë popullatën tonë. Autori përmes librit të tij të radhës, edhe një herë për të satën herë me radhë, dëshmoi se është i guximshëm dhe se është inetelektual i mirëfilltë. Vetëm se kësaj here në këtë libër ndryshe do të paraqitet, njëherësh duke mos ia cenuar vetës aspak fushën profesionale. Autori i mbështetur në trungun e pemës islame, përpiqet të jap mendime për politikën, politikanët, intelektualët, pasojat e përqarjes mes nesh, padrejtësitë, shkollat, studentët, profesorët, moralin, hoxhollarët etj.

Kategoritë

Pak më ndryshe – përmbledhje shkrimesh