Parfum Al-Rehab Blue Eau 50 ml

CHF19.90

1 stok

Parfumi Blue Eau nga Al-Rehab është një parfum i freskët,me shije agrumesh. Përdoret vetëm nga gjinia mashkullore.

Parfumi Blue Eau nga Al Rehab përhap freski mashkullore, energjike me një përzierje agrumesh dhe lulesh të freskëta.Baza përbëhet nga shija e mandarinës,manushaqes dhe trëndafilave. Aroma elegante me freskinë e saj ofron një pamje perfekte për çdo rast.

 

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Blue Eau 50 ml