POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Al-Rehab Gentle

CHF19.90

7 stok

Parfume Gentle nga Al Rehab është një aromë moderne, elegante dhe e drunjtë për burra.

Parfume Gentle nga Al Rehab është një aromë moderne, elegante dhe e drunjtë për burra.

Mandarina, gjethe thupre, piper i zi, limon dhe nenexhik hapin parfumin në pjesën e sipërme të notës.
Baza përbëhet nga një duet temjani dhe misku dhe lejon që aroma të zbehet në mënyrë të duhur.
Një parfum i fortë dhe njëkohësisht elegant për jetën e përditshme që sjell mbajtësin e tij gjatë ditës me një aromë të mirë. Në të njëjtën kohë, megjithatë, mund të rekomandohet edhe për mbrëmjen.

Akordet kryesore: balsamike, drunore, lëkure, tym, aromatike, të ngrohtë dhe pikante

Përmban alkool të denatyruar (hallall)
Rekomanduar: Për meshkuj
Sasia: 50ml

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Gentle

CHF19.90

Add to Cart