Parfum Al-Rehab Musk Al Madinah 6 ml

CHF8.00

S’ka stok

Parfumi Musk Al Madinah nga Al Rehab ka një aromë orientale me dru sandali dhe myshk të bardhë.  Nuk përmban alkool dhe është i përshtatshëm për përdorim si për djem ashtu edhe për vajza.

Parfumi Musk Al Madinah nga Al Rehab ka një aromë orientale me dru sandali dhe myshk të bardhë.  Nuk përmban alkool dhe është i përshtatshëm për përdorim si për djem ashtu edhe për vajza.

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Musk Al Madinah 6 ml

CHF8.00