Parfum Al-Rehab Oil Narjis

CHF8.00

S’ka stok

Parfumi Oil Narjis nga Al Rehab është një parfum femëror, me aromë  lulesh dhe frutash. Ka shije te ëmbël dhe  është pa alkool.

Parfumi Oil Narjis nga Al Rehab është një parfum me aromë të lehtë lulesh me myshk të bardhë pluhur dhe aromë frutash.

Një parfum shumë femëror që magjeps me butësinë e tij dhe është shumë i përshtatshëm për çdo rast. Nuk përmban alkool.

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Oil Narjis

CHF8.00