Parfum Al-Rehab Oil Shadha 6 ml

CHF8.00

8 stok

Parfumi Oil Shadha nga Al-Rehab është një parfum femëror, me shije të ëmbël lulesh ku dominon trëndafili dhe jasemini. Nuk përmban alkool.

Parfumi Oil Shadha nga Al Rehab është një kombinim i këndshëm dhe i ëmbël i aromës së trëndafilave dhe aromës delikate të jaseminit. Nuk përmban alkool.

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Oil Shadha 6 ml