POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Al-Rehab Oil Tulip 6 ml

CHF8.00

4 stok

Parfumi Oil Tulip nga Al Rehab është një parfum me ngjyrë  jeshile, i freskët dhe me aromë agrumesh. Nuk përmban alkool dhe mund të përdoret si nga femrat dhe nga meshkujt.

Parfumi Oil Tulip nga Al Rehab është një aromë e ndritshme dhe e freskët me lule për gratë dhe burrat.

Ka një aromë të ëmbël që ngjason me aromën e tulipanëve dhe jaseminit.

Kombinimi i myshkut të bardhë dhe drurëve të bardhë formojnë bazën e ngrohtë dhe të këndshme. Shumë i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

 

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Oil Tulip 6 ml