POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Al-Rehab Roses

CHF8.00

2 stok

Roses nga Al-Rehab është një parfum i butë me aromë të freskët me fruta të trëndafilave.

Roses nga Al-Rehab është një parfum i butë me aromë të freskët me fruta të trëndafilave.
Një parfum i lehtë që ka një efekt ledhatues.

Rekomanduar: Për gra dhe burra

Kategoritë

Parfum Al-Rehab Roses