Parfum Al-Riyad Hala

CHF8.00

7 stok

Parfumi Hala nga Al-Riyad vjen me një aromë e lehtë me nuanca orientale të luleve të bardha, frutave dhe vaniljes.

Aromë e lehtë me nuanca orientale të luleve të bardha, frutave dhe vaniljes. Aroma është e mbyllur në një shishe simpatike në formë fluture që përputhet me karakterin e parfumit. Përbërja e lehtë dhe e ajrosur e parfumit, si një flutur, është e mbushur me gëzimin e diellit të verës dhe tingullin e hollë të luleve, do t’i japë një humor të mirë pronarit të aromës dhe do të shtojë hijeshi në sytë e të tjerëve.

Kategoritë

Parfum Al-Riyad Hala

Parfum Al-Riyad Hala