Parfum Al Riyad – Lordship

CHF8.00

S’ka stok

LORDSHIP – një aromë mashkullore e bazuar në vajra esencialë me një tingull bimor drunjëzues

Përbërësit: parfum i bazuar në vajra esencialë pa alkool, me një hapje bimore pikante, qendër drunore, patchouli dhe agrume në bazë.

LORDSHIP – një aromë mashkullore e bazuar në vajra esencialë me një tingull bimor drunjëzues

Përbërja e parfumit LORDSHIP u drejtohet burrave të fortë dhe të pavarur. Parfumi është krijuar nga parfumierë nga kompania arabe Khalees dhe është i fshehur në një shishe cilindrike të bërë nga xhami rezistent ndaj goditjes. Ena ka një kapak argjendi, nën të cilin ka një rul (mekanizëm topi). Lehtëson aplikimin e aromës në kyçe, prapa veshëve dhe në bërryla.

Tingulli aromatik i përbërjes së parfumit fillon me akorde të bimëve të freskëta jeshile dhe erëza. Hapja pikante dhe e ftohtë zëvendësohet shpejt nga motive drusore të pasura dhe të ngrohta që mbushin tërë mesin e parfumit. Baza e aromës është e përbërë nga nuanca të ndritshme agrumesh që formojnë një fshat të ftohtë. Ata ndërthuren me nuancat e lagura, kamforike dhe tokësore të patchouli për të krijuar një përfundim dramatik të melodisë aromatike. Për shkak të strukturës së saj vajore, aroma zgjat një kohë të gjatë në lëkurë dhe ngadalë shpaloset nën ndikimin e temperaturës së trupit. Parfumi është i përshtatshëm për një pamje verore mashkullore.

Kategoritë

Parfum Al Riyad – Lordship

Parfum Al Riyad – Lordship

CHF8.00