Parfum Al-Riyad Sabah

CHF8.00

8 stok

Shkëlqimi i dritës së ajrit të vesës së mëngjesit, si dhe lulja e frutave, është parathënia hapëse në tonet kryesore të shtretërve të luleve të trëndafilave të qëndisura me kadife me një ari agrumesh.

Kombinimi i shijshëm i mandarinave, limonëve dhe portokalleve lejon zambakët e ftohtë të ngrirë të luginës, gjethet e luleve dhe rrjedhjet e tyre të hyjnë në rezultatet e tyre. Çelësat e gjelbër do të kumbojnë për një pastërti të freskët që të kujton një sapun luksoz në fund.

Një paketë xhepi me parfum oriental, përparësia e madhe e së cilës është madhësia e vogël (6 ml parfum), kështu që përshtatet në çantën ose xhepin më të vogël. Përveç kësaj, parfumi është shumë i lehtë për tu aplikuar duke përdorur një top në kapakun e shishes. Kështu që ju gjithmonë mund të keni me vete aromën tuaj të preferuar.

Kategoritë

Parfum Al-Riyad Sabah

Parfum Al-Riyad Sabah