Parfum Al Riyad – Safa

CHF8.00

2 stok

Vaj parfum Fantastic nga Al Riyad – Safa është aromë që nuk përmban alkool, kështu që mund të aplikohet në lëkurë të ndjeshme.

Përbërësit: parfum pa vaj pa alkool, me vajra thelbësorë natyralë.

Përbërja e parfumosur SAFA u krijua nga mjeshtrat e markës popullore arabe Khalis. Aroma nuk përmban alkool, kështu që mund të aplikohet në lëkurë të ndjeshme. Struktura vajore e dendur siguron depërtimin e përbërjes thellë në poret e lëkurës dhe hapjen e ngadaltë të piramidës aromatike shumëplanëshe. Parfumi është i fshehur në një shishe cilindrike të bërë nga qelqi rezistent ndaj goditjes me një kapak argjendi dhe një etiketë të gjelbër të errët. Nën mbulesë ekziston një mekanizëm topi (rul), i cili lehtëson procesin e aplikimit të parfumit në lëkurë në vendet e pulsimit (kyçet e duarve, kthesat e bërrylave, qafës, prapa veshëve). Falë rulit të integruar, arrihet një konsum ekonomik i përbërjes. Vëllimi i shishes është vetëm 6 ml, por lëngu aromatik brenda saj zgjat për një kohë të gjatë.

Aroma drusore intensive e SAFA fillon me akorde pikante të këndshme, të cilat shpejt zëvendësohen nga ngrohtësia e pasur e pyjeve. Aroma e saj mbush tërë zemrën e përbërjes së parfumeve. Terreni i parfumit është i butë, zgjat shumë. Përbërësi musk vepron si fiksues për akordet me djegie dhe përmirëson tingullin e tyre. Një parfum i mirë për përdorim të përditshëm në pranverë dhe vjeshtë.

Kategoritë

Parfum Al Riyad - Safa