POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Al Riyad – Zayan

CHF8.00

1 stok

Vaj parfumi Zayan nga Khalis është një aromë e freskët, e lehtë agrumesh me thekse të ngrohta me lule.

Vaj parfumi Zayan nga Khalis është një aromë e freskët, e lehtë agrumesh me thekse të ngrohta me lule. Zayan ofron një përzierje të shënimeve agrumesh, limonësh, lule të verdha dhe myshk. Kjo aromë e lehtë dhe optimiste është shumë e përshtatshme për veshjet e përditshme.

Akordet kryesore: agrume, lule të freskëta, të verdha, myshk

Kategoritë

Parfum Al Riyad - Zayan