POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Black Opium

CHF8.00

S’ka stok

Parfumi Black Opium është një parfum me një aromë femërore elektrike, të parezistueshme, në të cilën energjia elektrizuese e kafesë së zezë takohet me vendosmërinë e luleve të bardha dhe vaniljes.

E zeza si ngjyra simbolike e shkëmbit, ngjyra e një elegance moderne dhe metropolitane.

Parfumi Black Opium është një parfum me një aromë femërore elektrike, të parezistueshme, në të cilën energjia elektrizuese e kafesë së zezë takohet me vendosmërinë e luleve të bardha dhe vaniljes.

E zeza si ngjyra simbolike e shkëmbit, ngjyra e një elegance moderne dhe metropolitane.

Kategoritë

Parfum Black Opium

CHF8.00