POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Parfum Clever Man Al-Rehab 50 ml

CHF19.90

16 stok

Clever Man përhap freski të këndshme, mashkullore me një barishte. Një aromë e hollë dhe e këndshme me një hapje jeshile, një notë të mesme me lule dhe një bazë kremoze me dru.

Clever Man përhap freski të këndshme, mashkullore me një barishte. Një aromë e hollë dhe e këndshme me një hapje jeshile, një notë të mesme me lule dhe një bazë kremoze me dru.

Kategoritë

Parfum Clever Man Al-Rehab 50 ml

CHF19.90

Add to Cart