POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Clever Man Al-Rehab

CHF8.00

2 stok

Clever Man përhap freski të këndshme, mashkullore me një barishte. Një aromë e hollë dhe e këndshme me një hapje jeshile, një notë të mesme me lule dhe një bazë kremoze me dru.

Clever Man përhap freski të këndshme, mashkullore me një barishte. Një aromë e hollë dhe e këndshme me një hapje jeshile, një notë të mesme me lule dhe një bazë kremoze me dru.

Karakteristikat e notave pikante, aromatike, lulesh dhe drunore

  • Vaj parfumi i përqendruar
  • Lehtë për t’u përdorur dhe kryer, vjen në një paketë të hapur
  • Qëndrueshme, Krijon një përshtypje të fuqishme
  • Me jetë të gjatë me një projeksion të lartë
  • Clever Man me aromën e tij tërheqëse dhe intriguese është një zgjedhje ideale për çdo Burrë

Kategoritë

Parfum Clever Man Al-Rehab