Parfum Dalal, 50 ml

CHF19.90

10 stok

Parfumë i cilësisë së lartë Dalal nga Al-Rehab Parfum

Category: Tags: , ,

Parfum Dalal, Prodhim i Arabi Saudite

Nga Dalal El-Rehab është një aromë e çmuar që është formuar në të cilat linja kryesore e aromave me vanilje, karamele dhe Sandalvod.
Një aromë e ëmbël me përmbajtje fisnike që i përshtatet çdo rast.

Parfumë i cilësisë së lartë Dalal nga Al-Rehab Parfum

Rekomandim: Për burra dhe gra
Sasia: Shishe 50 ml pa Alkohol

Kategoritë

Parfum Dalal, 50 ml