Parfum Dinar

CHF29.90

11 stok

Parfum Dinar nga Al Shuyukh sprej natyral për të dyja gjinitë 100 ml. Një dhuratë perfekte dhe ideale për të gjithë. Kjo aromë është e gjithanshme, kështu që mund ta përdorni në të gjitha rastet. Kjo aromë vjen me një shishe me stil. Komponentët ju japin sens tërheqës dhe erë të mirë. Aroma jonë ikonike në një mjegull dritë si ajri.

Paketimi ideal për dhuratë.

Parfum Dinar nga Al Shuyukh sprej natyral për të dyja gjinitë 100 ml. Një dhuratë perfekte dhe ideale për të gjithë. Kjo aromë është e gjithanshme, kështu që mund ta përdorni në të gjitha rastet. Kjo aromë vjen me një shishe me stil. Komponentët ju japin sens tërheqës dhe erë të mirë. Aroma jonë ikonike në një mjegull dritë si ajri.

Erë si ajër i pastër, lulëzon skuqur, për një përvojë më të qëndrueshme të aromës. Aroma tërheqëse e bën një dhuratë të shkëlqyeshme për këdo. Të korrur me kujdes, ato janë të thara nga dielli për të përqendruar aromën e tyre të çmuar, të pazakontë, të butë. Pasuria e kësaj note luksoze është e magjepsur dhe e qëndrueshme. Erë elegante dhe e freskët.

Kategoritë

Parfum Dinar