Parfum Facelink 6 ml

CHF8.00

6 stok

Aromë e ëmbël e lëngët me plotësues muskuloz. Shënime kryesore: luleshtrydhe, vaj kastravec. Shënime nga zemra: Ekstrakte Ambergris. Shënime përfundimtare: Musk.

Category: Tags: , ,

Aromë e ëmbël e lëngët me plotësues muskuloz. Shënime kryesore: luleshtrydhe, vaj kastravec, Ekstrakte Ambergris, Musk. Pa Alkohol.

Parfumet ndihmojnë të ndjeheni të larta. Kastraveci midis përbërësve të kozmetikës konsiderohet gjetja më e mirë. Në botën e parfumeve, është një aromë freski, një aromë delikate. Kjo është një tipar parfumerësh përpiqen të dhurojnë kryeveprat e tyre me një theks të mahnitshëm. Aroma është më e përshtatshme për të shuar ditët e nxehta të diellit, të zhytura në diell. Kjo është një nuancë e madhe freskuese.

Luleshtrydhet, përkundër gjithë ëmbëlsisë së saj, është një përbërës uji në parfumeri. Shënimet e kësaj kokrrizash madhështore kanë gjetur aplikim në seritë vajzërore joserioze dhe romantike. Shumë shekuj më parë, luleshtrydhet dëshmuan të ishin mbretërore dhe gurmet natyrore i zgjodhën ato midis të gjitha manave të tjera. Theshtë shija dhe aroma e luleshtrydheve që konsiderohen fisnike dhe të rafinuara. Ndonjëherë kjo kokrra të kuqe fsheh butësi dhe flirtim, ndonjëherë – aciditet freskues dhe forcues.

Ambergris është mbledhur nga specialistë të caktuar. Ka copa që peshojnë më shumë se 300 kg. Ata janë tharë dhe ruhen në një zgjidhje alkoolike. Në përgjithësi, përpunimi i Ambergris zgjat deri në gjashtë vjet. Duhet të marrë një ngjyrë gri apo edhe të bardhë, të ndryshojë erën.

Në përgjithësi, përbërësit kanë ndihmuar në krijimin e një produkti të jashtëzakonshëm parfumerie të kohës sonë. Shumë blerës tashmë janë dashuruar me të.

Sasia 6 ml
Koleksion Prodhuesi Lade Classic
Vendi i origjinës së Emiratet e Bashkuara Arabe

Kategoritë

Parfum Facelink 6 ml