Parfum Fantasia Al-Nuaim

CHF8.00

8 stok

Aroma e qëndrueshme e gjatë për përshtypje të fuqishme, ju bën të ndjeheni të freskët dhe të përtërirë. Nëse ju jeni një burrë që dëshironi të ekspozoni hijeshinë, të përcaktojë fuqinë, të ndjeheni elegant apo thjesht unik dhe modern.

Category: Tags: , , ,

Aroma e qëndrueshme e gjatë për përshtypje të fuqishme, ju bën të ndjeheni të freskët dhe të përtërirë. Nëse ju jeni një burrë që dëshironi të ekspozoni hijeshinë, të përcaktojë fuqinë, të ndjeheni elegant apo thjesht unik dhe modern.

I përshtatshëm për përdorim ditor dhe raste të veçanta. Aromë natyrore.

Sasia 8 ml

Kategoritë

Parfum Fantasia Al-Nuaim