Parfum Fantastic Al-Rehab

CHF8.00

S’ka stok

Vaj parfum Fantastic nga Al-Rehab është një aromë e ngrohtë, frutore vanile për gratë.

Vaj parfum Fantastic nga Al-Rehab është një aromë e ngrohtë, frutore vanile për gratë.

Fantastikja e Al Rehab fillon me tuberozë, jasemini, vanilje, qelibar dhe trëndafila aromatik. Shënimet e zemrës dhe bazës janë muskuli i bardhë, pluhur, shënime frutash dhe erëza.

Një aromë shumë femërore, e plotë, e shijshme dhe e ngrohtë.

Aromë: lules, frutash, e butë, e ngrohtë, vanile.
Rekomandim: për gratë
Vaj parfumi me cilësi të lartë pa alkool nga Al Rehab
Sasia: 6ml

Kategoritë

Parfum Fantastic Al-Rehab

CHF8.00