Parfum Golden Dust 6 ml

CHF8.00

S’ka stok

Vaji i parfumit Golden Dust nga Khalis është një aromë e ngrohtë orientale për burrat dhe gratë. Parfumi Golden Dust është një nga parfumet më të njohura në vendet arabe.

Category: Tags: , , , ,

Vaji i parfumit Golden Dust nga Khalis është një aromë e ngrohtë orientale për burrat dhe gratë. Parfumi Golden Dust është një nga parfumet më të njohura në vendet arabe.

Një aromë me të vërtetë e artë që është shumë e pasur dhe e plotë dhe në të njëjtën kohë kurrë nuk duket “shumë” ose “shumë e ëmbël”, veçanërisht sepse misku krijon një ekuilibër të mrekullueshëm.

Aromë: vanilje, pluhur, misk, e ëmbël, orientale

Vaj parfumi me cilësi të lartë pa alkool nga Khalis

Rekomandim: Për zonja dhe zotërinj, Shishe me skuter dhe etiketë

Sasia: 6ml

Kategoritë

Parfum Golden Dust 6 ml

CHF8.00