Parfum Hala 6 ml

CHF8.00

3 stok

Aroma e shkëlqyer hap lule të ëmbla Tiare me magnolinë dhe trëndafila të pasur. Pastërtia e miskut të butë dhe druri i sandalit me zë të butë shtohen në tonet e lules. Plotësia e aromës është e detyruar edhe nga frutat e pjekura, ku mbizotërojnë luleshtrydhet, mjedrat dhe pjeshkët.

Category: Tags: , , ,

Aroma e shkëlqyer hap lule të ëmbla Tiare me magnolinë dhe trëndafila të pasur. Pastërtia e miskut të butë dhe druri i sandalit me zë të butë shtohen në tonet e lules. Plotësia e aromës është e detyruar edhe nga frutat e pjekura, ku mbizotërojnë luleshtrydhet, mjedrat dhe pjeshkët.

Një pako xhepi me parfum oriental, përparësia e madhe e së cilës është madhësia e vogël (6 ml parfum), kështu që përshtatet në çantën ose xhepin më të vogël. Për më tepër, parfumi është shumë i lehtë për tu aplikuar duke përdorur një top në kapakun e shisheve. Kështu që gjithmonë mund të keni me vete aromën tuaj të preferuar.

Rekomandim: Për zonja dhe zotërinj
Vaj parfumi me cilësi të lartë pa alkool nga Khalis
Sasia: 6ml
Shishe me skuter dhe etiketë

Kategoritë

Parfum Hala 6 ml