POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Hypnotic Poison

CHF8.00

6 stok

Parfumi Hypnotic Poison ndërthur feminilitetin dhe guximin. Katër aspekte të kundërta, bajame e hidhur dhe qimnon, jasemini i pasur sambac, druri misterioz jacaranda dhe myshku sensual dhe vanilja, bashkohen në një aromë magjepsëse.

Parfumi Hypnotic Poison ndërthur feminilitetin dhe guximin. Katër aspekte të kundërta, bajame e hidhur dhe qimnon, jasemini i pasur sambac, druri misterioz jacaranda dhe myshku sensual dhe vanilja, bashkohen në një aromë magjepsëse.

Kategoritë

Parfum Hypnotic Poison