Parfum Love Sense Green 6 ml

CHF8.00

S’ka stok

Love Sense Green është një aromë sensuale dhe tërheqëse e toneve të freskëta të gjelbërta dhe të pasura me dru, që tërheqin si për burrat ashtu edhe për gratë.

Category: Tags: , , , ,

Love Sense Green është një aromë sensuale dhe tërheqëse e toneve të freskëta të gjelbërta dhe të pasura me dru, që tërheqin si për burrat ashtu edhe për gratë.

E nxehtë, e thartë dhe emocionuese, parfumi do të rrjedhë nëpër lëkurën tuaj me pika të vesës së mëngjesit nga hapësira e pyllit, duke mbështjellur ngrohtësinë e shënimeve të ngatërruara dhe një tingull paksa të pranueshëm. Parfumet bazohen në vajra natyralë dhe nuk përmbajnë aditivë alkoolikë.

Sasia 6 ml

Koleksion Prodhuesi Lade Classic

Vendi i origjinës së Emiratet e Bashkuara Arabe

Kategoritë

Parfum Love Sense Green 6 ml

CHF8.00