Parfum Mira Al Rehab, 6ml

CHF8.00

12 stok

Një paketë xhepi me parfum oriental, avantazhi i madh i të cilit është madhësia e vogël (6 ml parfum) që të përshtatet edhe në çantën apo xhepin më të vogël. Përveç kësaj, parfumi aplikohet shumë lehtë duke përdorur një top në kapakun e shishes. Kështu që ju mund të keni gjithmonë me vete aromën tuaj të preferuar.

Produkti: Parfum Mira Crown Perfumes
Prodhuesi: Al Rehab
Sasia: 6ml

Përkëdhelje e butë e luleve, me lule portokalli, pjeshke dhe mandarine që tregojnë butësinë e tyre, së bashku me prekjet e bozhureve në vanilje të butë kremoze.

Një paketë xhepi me parfum oriental, avantazhi i madh i të cilit është madhësia e vogël (6 ml parfum) që të përshtatet edhe në çantën apo xhepin më të vogël. Përveç kësaj, parfumi aplikohet shumë lehtë duke përdorur një top në kapakun e shishes. Kështu që ju mund të keni gjithmonë me vete aromën tuaj të preferuar.

Aromë e këndëshme dhe e lehtë, e preferuar për femra.

Kategoritë

Parfum Mira Al Rehab, 6ml