POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Of Course, 6 ml

CHF8.00

3 stok

Cilësia e lartë ekzotike zgjat më gjatë dhe pa alkohol. Vjen në shishe roll-on e bën të lehtë për të vajosur. Një nga vajrat më të njohura të parfumeve në botë. Çmimi i lirë me cilësi të lartë.
Al-Rehab është prodhuesi kryesor i parfumeve në Lindjen e Mesme, i cili krijon parfume tradicionale arabe dhe orientale. Përzierjet unike që mund të përdoren si nga burrat ashtu edhe nga gratë.

Category:

Cilësia e lartë ekzotike zgjat më gjatë dhe pa alkohol. Vjen në shishe roll-on e bën të lehtë për të vajosur. Një nga vajrat më të njohura të parfumeve në botë. Çmimi i lirë me cilësi të lartë.
Al-Rehab është prodhuesi kryesor i parfumeve në Lindjen e Mesme, i cili krijon parfume tradicionale arabe dhe orientale. Përzierjet unike që mund të përdoren si nga burrat ashtu edhe nga gratë.

Prodhuar në Arabinë Saudite dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Shishe 6 ml

Kategoritë

Parfum Of Course, 6 ml