Parfum Pure Aventus

CHF8.00

S’ka stok

Aroma e pastër Aventus do të theksojë qëndrueshmërinë dhe perandorinë e pronarit të saj.

Aroma e pastër Aventus do të theksojë qëndrueshmërinë dhe perandorinë e pronarit të saj. Ai patjetër do t’i përshtatet një njeriu solid dhe me vetëbesim. Përbërja tingëllon vendimtare, pohuese, karizmatike dhe në të njëjtën kohë modest. Parfumi shkon mirë me pamjen e ditës në zyrë dhe është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Stinët ideale për t’i përdorur janë pranvera, vera dhe vjeshta.

Kategoritë

Parfum - Pure Aventus

Parfum Pure Aventus

CHF8.00