Parfum Secret Man 6 ml

CHF8.00

5 stok

Secret Man nga Al Rehab është një aromë e freskët, mashkullore, ideale për jetën e përditshme dhe profesionale. Moderne, me një prekje freski, Njeriu Sekret nga Al Rehab hapet me trëndafila, shënime pikante dhe pyje. Druri i sandalit, shënimet jeshile dhe thekse agrumesh formojnë shënimet e mesme dhe bazike.

Category: Tags: , , , ,

Secret Man nga Al Rehab është një aromë e freskët, mashkullore, ideale për jetën e përditshme dhe profesionale. Moderne, me një prekje freski, Njeriu Sekret nga Al Rehab hapet me trëndafila, shënime pikante dhe pyje. Druri i sandalit, shënimet jeshile dhe thekse agrumesh formojnë shënimet e mesme dhe bazike.

Një parfum i shkëlqyeshëm nga Al Rehab me prekje moderne. Veçanërisht të bukura janë shënimet jeshile të shënimeve sekrete që bëjnë një shtesë të këndshme për aromat pikante.

Rekomandim: Për zotërinjtë
Vaj parfumi me cilësi të lartë nga Al Rehab
Sasia 6 ml
Shishe me skuter dhe etiketë

Kategoritë

Parfum Secret Man 6 ml