Parfum Silver Stone 6 ml

CHF8.00

S’ka stok

Super përzierje e notave moderne të Khalis Silver Stone me një gjallëri klasike. Aromë për burra dhe gra elegante, një përzierje e dritës me një ndjenjë të fshehur dhe misterioze të besimit, aromë me një përzierje inovative të shënimeve për të prodhuar një aromë të re befasuese që ju lë të fuqishëm, kurioz dhe të gatshëm për të parë gjërat ndryshe.

Category: Tags: , , , ,

Super përzierje e notave moderne të Khalis Silver Stone me një gjallëri klasike. Aromë për burra dhe gra elegante, një përzierje e dritës me një ndjenjë të fshehur dhe misterioze të besimit, aromë me një përzierje inovative të shënimeve për të prodhuar një aromë të re befasuese që ju lë të fuqishëm, kurioz dhe të gatshëm për të parë gjërat ndryshe.

Rekomandim: Për zonja dhe zotërinj
Vaj parfumi me cilësi të lartë pa alkool nga Khalis
Sasia: 6ml
Shishe me skuter dhe etiketë

Kategoritë

Parfum Silver Stone 6 ml

CHF8.00