Parfum Soft 35 ml

CHF19.90

9 stok

Parfum Soft 35 ml, prodhuar nga firma e njohur Al Rehab në Emiratet e Bashkuara Arabe

Category:

Al-Rehab është prodhuesi kryesor i parfumeve në Lindjen e Mesme, i cili krijon parfume të shkëlqyera tradicionale arabe dhe orientale. Parfumet e famshme të vajit të Al-Rehab në llak.
Parfum origjinal Al-Rehab
Ekzotike me cilësi të lartë me jetëgjatësi
Vjen në 35ml
Spray. Mund të përdoret për Burra che Gra.

Kategoritë

Parfum Soft 35 ml