POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Tooty Musk 6 ml

CHF8.00

S’ka stok

Tooty Musk ka një aromë të freskët frutash. Me mjedra dhe manaferra si nota kryesore, e ndjekur nga biber i freskët dhe rrush pa fara. Baza e ngrohtë përmban misk të bardhë dhe vanile. Një aromë gjallëruese dhe gjatë e freskuese.

Category: Tags: , , , ,

Tooty Musk ka një aromë të freskët frutash. Me mjedra dhe manaferra si nota kryesore, e ndjekur nga biber i freskët dhe rrush pa fara. Baza e ngrohtë përmban misk të bardhë dhe vanile. Një aromë gjallëruese dhe gjatë e freskuese.

Aromë: frutash, e ëmbël, misk lulesh e butë

Rekomandim: Për zonjat
Vaj parfumi me cilësi të lartë pa alkool
Shishe me skuter dhe etiketë
Përmbajtja: 6ml
Prodhuesi: Al Rehab

Kategoritë

Parfum Tooty Musk 6 ml

CHF8.00