POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Trëndafili i kuq – Red Rose

CHF19.90

9 stok

Parfum Trëndafili i kuq – Red Rose nga firma e njohur Al-Rehab është një parfum i bukur, aromë e ëmbël romantike dhe delikate e trëndafilave, e përshtatur nga vanile e butë. E thjeshtë, klasike, elegante – Trëndafili i Kuq!

Parfum Trëndafili i kuq – Red Rose nga firma e njohur Al-Rehab është një parfum i bukur, aromë e ëmbël romantike dhe delikate e trëndafilave, e përshtatur nga vanile e butë. E thjeshtë, klasike, elegante – Trëndafili i Kuq!

Akordet kryesore: trëndafila, vanile, pluhur të ëmbël

Parfum për femra
Përmbajtja: 35ml
Prodhuesi: Al Rehab

Kategoritë

Parfum Trëndafili i kuq – Red Rose

CHF19.90

Add to Cart