Parfum V Man 6 ml

CHF8.00

3 stok

Parfum V Man sjellë një ndjenjë të mrekullueshëm me kujtime të këndshme.

Category: Tags: , , , , , ,

Parfum V Man sjellë një ndjenjë të mrekullueshëm me kujtime të këndshme.

Koleksioni Parfum V Man aroma joshëse dhe tërheqëse e aromës së parfumit arab është një përbërje lulesh dhe kokrra të kuqe për bukuritë unike dhe tundimet e guximshme.

Sasia 6 ml
Parfum për Burra
Koleksion Prodhuesi Lade Classic Collection
Vendi i origjinës Emiratet e Bashkuara Arabe

Kategoritë

Parfum V Man 6 ml