POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfum Versace

CHF8.00

S’ka stok

Parfumi Versace do t’ju mbështjellë me vellon e një arome luksoze që do t’ju përkëdhelë shqisat me një delikatesë prej kadifeje. Karakteri fruta-oriental do të ofrojë një përvojë magjike për ju dhe të gjithë ata që ju rrethojnë, të cilët nuk do t’ju kursejnë komplimentet.

 

Parfumi Versace do t’ju mbështjellë me vellon e një arome luksoze që do t’ju përkëdhelë shqisat me një delikatesë prej kadifeje. Karakteri fruta-oriental do të ofrojë një përvojë magjike për ju dhe të gjithë ata që ju rrethojnë, të cilët nuk do t’ju kursejnë komplimentet.

 

Kategoritë

Parfum Versace

CHF8.00