Parfum White Horse Al-Rehab

CHF19.90

12 stok

Ekzotik, më i qëndrueshëm dhe pa alkool me cilësi të lartë

Parfume Black Horse nga Al-Rehab – në fillim të buqetës me aromë, portokalli dhe mandarina luhen me vërshime festive. Ndërsa shpaloset, përbërja bëhet më e thellë, por nuk e harxhon freskinë e saj. Thekjet e barit të freskët të gjelbër dhe limonës tonike dëgjohen në zemër. Shtëllunga dominohet nga një kedër paqësor me thekse drunore, lules dhe mjaltë. Plotësohet me patchouli.

Al-Rehab është prodhuesi kryesor i parfumeve në Lindjen e Mesme i cili krijon parfume të shkëlqyera arabe dhe orientale. Cilësi e lartë, ekzotike, afatgjatë dhe pa alkool. Një nga vajrat më të njohur të parfumeve në botë. Përzierje unike me një larmi vajrash që mund të përdoren si nga burrat ashtu edhe nga gratë.

Kategoritë

Parfum White Horse Al-Rehab

Parfum White Horse Al-Rehab