Parfum White Oud

CHF8.00

S’ka stok

Vaj i parfumuar pa alkool përqendrohet në një shishe elegante, të bukur dhe ekonomike.

Vaj i parfumuar pa alkool përqendrohet në një shishe elegante, të bukur dhe ekonomike.

Vëllimi 6ml.
Prodhuesi: Al Riyad
Për burra dhe gra.

Kategoritë

Parfum White Oud

CHF8.00