Parfumi Al-Rehab Narjis Eau 50ml

CHF19.90

4 stok

Parfumi Narjis Eau nga Al Rehab është një parfum me aromë lulesh me myshk të bardhë.

Parfumi Narjis Eau nga Al Rehab është një parfum me aromë lulesh me myshk të bardhë. Baza kompletohet me nota druri karamel dhe myshk.

Një parfum i theksuar femëror që magjeps me lehtësinë e tij të shkujdesur dhe është shumë i përshtatshëm për çdo rast.

Kategoritë

Parfumi Al-Rehab Narjis Eau 50ml

CHF19.90

Add to Cart