POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Parfumi Al-Rehab Sultan Eau 35 ml

CHF19.90

7 stok

Parfumi Sultan Eau nga Al-Rehab është një parfum i freskët, i butë me aromë vanilje dhe kanelle.

Parfumi Sultan Eau nga Al-Rehab është një parfum i freskët, i butë me aromë vanilje dhe kanelle. Një parfum i ngrohtë dhe i thellë që kombinon në mënyrë perfekte përbërësit perëndimor me aromat orientale.

Kategoritë

Parfumi Al-Rehab Sultan Eau 35 ml

CHF19.90

Add to Cart