Pastroni fytyrën me farë të zezë – Black Seed Face wash

CHF6.90

S’ka stok

Formula bimor për të gjitha llojet e lëkurave. Extra hidratues për fytyrën larë me Farë të zezë, pastron lëkurën thellë, ndihmon në eliminimin e papastërtisë dhe për të rivendosur ekuilibrin e lagështinë natyrore. Ai i jep lëkurës freskinë natyrore dhe e bën të qetë dhe të butë. Extra Formulë hidratues bimor.

Formula bimor për të gjitha llojet e lëkurave. Extra hidratues për fytyrën larë me Farë të zezë, pastron lëkurën thellë, ndihmon në eliminimin e papastërtisë dhe për të rivendosur ekuilibrin e lagështinë natyrore. Ai i jep lëkurës freskinë natyrore dhe e bën të qetë dhe të butë. Extra Formulë hidratues bimor.

Dobitë:

-Pastron lëkuren nga qelizat e vdekura
-Ndihmon në largimin e poreve nga lëkura
-Hidraton thell lëkuren
-Rigjallëron lëkurën e fytyrës
-Për të gjitha llojet e lëkurës
-Stimulon rritjen e qelizave të freskëta për të mbajtur lëkurën të butë dhe të shëndetshme.
-Largon krimbat e zi nga lëkura

Kategoritë

Pastroni fytyrën me farë të zezë - Black Seed Face wash

CHF6.90