POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Pelin i ëmbël – (Artemisia annua) 

CHF5.90

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret si tonik, antibiotik, kundër infeksioneve bakteriale, kundër infeksioneve virale, në çrregullimet autoimune, kundër kancereve të ndryshme dhe kundër malaries.

Category:

Tradicionalisht përdoret si tonik, antibiotik, kundër infeksioneve bakteriale, kundër infeksioneve virale, në çrregullimet autoimune, kundër kancereve të ndryshme dhe kundër malaries.

Kategoritë

Pelin i ëmbël - (Artemisia annua) 

CHF5.90