Pendimi

CHF6.00

S’ka stok

Nga mëshira e Allahut xh.sh. ndaj këtij njeriu të dobët është se Ai ia ka hapur derën e pendimit, e ka urdhëruar që të pendohet dhe të kthehet nga Ai, të drejtohet drejt Tij çdo herë kur e ngadhnjenë përcaktimi, e njollosin mëkatet ose është zhytyr në baltën e gjynaheve, ose zemra e tij është njollosur me njollë të zezë nga ndonjë e ndaluar, apo i është mbuluar qenia e besimit të tij me shumë mëkate dhe tym të neglizhencës.

Category: Tag:

Titulli: Pendimi
Titulli në origjinal: Et-Teube
Autorë: Ahmend Izzuddin El-Bejanuni
Përktheu nga arabishtja: Sabahudin Fetahu
Recensimi: Ali Shabani
Përgaditja kompjuterike: Jasir Asllani
Për botuesin: Imer Asllani
Ballina: Halim Luta
Botues: Shtëpia botuese Lebbejke

Nga mëshira e Allahut xh.sh. ndaj këtij njeriu të dobët është se Ai ia ka hapur derën e pendimit, e ka urdhëruar që të pendohet dhe të kthehet nga Ai, të drejtohet drejt Tij çdo herë kur e ngadhnjenë përcaktimi, e njollosin mëkatet ose është zhytyr në baltën e gjynaheve, ose zemra e tij është njollosur me njollë të zezë nga ndonjë e ndaluar, apo i është mbuluar qenia e besimit të tij me shumë mëkate dhe tym të neglizhencës.

Kategoritë

Pendimi

CHF6.00