Për ata që mendojnë

CHF6.00

15 stok

‘‘E kur të çahet qielli e të bëhet kuq si trëndafili. E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni.‘‘ Rrahman, 37,38

Category:

Titulli: Për ata që mendojnë
Autorë : Hekimoglu Ismail, Huseyin Korkmaz
Botues : Sh. B. Gelenek
Seria : Shkenca dhe besimi 1
Përkthyes dhe pregaditën: Grup studentësh
Kopertina: Sabahatin Kanash
Shtypi: Shtypshkronja Kurish

‘‘E kur të çahet qielli e të bëhet kuq si trëndafili. E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni.‘‘ Rrahman, 37,38

Pjesa e parë ‘‘Atomet flasin ‘‘ bën fjalë për mrekullinë e atomit, e pranuar në fizikë si grimca më e vogël e elementit.

Në pjesën e dytë ‘‘ADN-ja – E fshehta e mbiquajtur jetë‘‘, flitet në përgjithësi për mrekullinë e qelizës, mrekullinë e bletës dhe për ADN-në.

Në pjesën e tretë të titulluar ‘‘Pajisje të mrekullueshme tek gjallesat‘‘, bëhet fjalë për pjesë të organizmit, organe dhe pajisje që me punën dhe funksionet që bëjnë, tregojnë edhe një herë mrekullinë e krijimit.

Kategoritë

Për ata që mendojnë