Për Turqinë e së ardhmes

CHF9.90

5 stok

Shtëpia Botuese Logos-A sjell librin “Për Turqinë e së ardhmes” të shtetarit turk Numan Kurtulmuş. Ky libër paraqet një përmbledhje ligjëratash të autorit, të mbajtura nëpër konferenca, samite dhe forume të ndryshme ndërkombëtare.
Sipas Kurtulmuş-it, ekonomia dhe demokracia e fortë, harmonia shtet-popull dhe politika e jashtme aktive, janë elementet kryesore për një vend që të përballet me vetëbesim.

Titulli: Për Turqinë e së ardhmes
Autori: Numan Kurtulmuş
Formati: A5
Faqe: 112

Shtëpia Botuese Logos-A sjell librin “Për Turqinë e së ardhmes” të shtetarit turk Numan Kurtulmuş. Ky libër paraqet një përmbledhje ligjëratash të autorit, të mbajtura nëpër konferenca, samite dhe forume të ndryshme ndërkombëtare.
Sipas Kurtulmuş-it, ekonomia dhe demokracia e fortë, harmonia shtet-popull dhe politika e jashtme aktive, janë elementet kryesore për një vend që të përballet me vetëbesim.

Kategoritë

Për Turqinë e së ardhmes