Përmbledhje poezish

CHF7.90

5 stok

Letërsia turke ka një veçori interesante apo më mirë të themi një pikë të fortë,që është poezia e dashurisë.Si në të kaluarën,ashtu dhe në ditët e sotme poetët i kënduan dhe i thurën vargje dashurisë ,që shpeshherë arrijnë deri në elozhe.Në këtë tufë poezish do të mund të shihni fuqinë e vargut të dashurisë përballë mallit e vuajtjes.
Në poezitë e Sabahattin Ali dashuria kujtohet përmes lotit dhe mallit.

 

Autor:Sabahattin Ali dhe Orhan Veli Kanëk

Shtëpia botuese:Frymëzimi

Lekturoi dhe redaktoi:Albin Mehmeti,Kosovare Ramadani

Recenzent:Albin Mehmeti

Kopertina:Alban Kodra

Përktheu:Fatijona Bajraj

Letërsia turke ka një veçori interesante apo më mirë të themi një pikë të fortë,që është poezia e dashurisë.Si në të kaluarën,ashtu dhe në ditët e sotme poetët i kënduan dhe i thurën vargje dashurisë ,që shpeshherë arrijnë deri në elozhe.Në këtë tufë poezish do të  mund të shihni fuqinë e vargut të dashurisë përballë mallit e vuajtjes.

Në poezitë e Sabahattin Ali dashuria kujtohet përmes lotit dhe mallit.

 

 

Kategoritë

Përmbledhje poezish