Përralla para gjumit, rrëfenja të vogla magjike

CHF11.90

S’ka stok

Një udhëtim i mrekullueshëm në botën fantastike të përrallave.

Titulli: Përralla para gjumit, rrëfenja të vogla magjike
Autor: Grup autorësh
Përkthyes: Agim Doksani
Ilustrimet: Maria Rita Gentili
Kopertina: Sarah Boccomi
Boton: Bota Shqiptare

Një udhëtim i mrekullueshëm në botën fantastike të përrallave.

Titujt e përrallave: Ylli vocërrak Hënëza, Kukulla e leckës, Kuverta e Filipit, Kiko dhe arushi i tij, 1..2.. delet, Kotelja Xho, Zana e dhëmbëve të qumështit, Katër yjet e vegjël, Përbindëshi Astro, Xhuxhi i gjumit, Kira dhe gjyshi, Udhëtimi i Markut, Ëngjëlli i dëshirave.

Kategoritë

Përralla para gjumit, rrëfenja të vogla magjike

CHF11.90