Përralla për fëmijë 3 vjeç

CHF9.90

S’ka stok

Shumë vetë thonë se foshnjat nuk kuptojnë teksa prindërit iu flasin. Të gjitha studimet tregojnë se të vegjlit e moshës 3 vjeç janë tejet të vëmendëshëm edhe ndaj përrallave që iu tregojnë prindërit. Prandaj vjen edhe ky botim special, i cili vlen më shumë se për këdo tjetër për ata prindër që nuk dijnë të rrëfejnë.

Titulli: Përralla për fëmijë 3 vjeç
Autorë: Grup Autorësh
Drejtore e projektit: Manjola Gjonaj
Shqipërues: Taulant Hatia
Redaktor: Kujtim Gjonaj
Korrektore: Anila Hatia
Design: Studio grafike BJORN
Botues: Bota Shqiptare
Fletët: 44

Shumë vetë thonë se foshnjat nuk kuptojnë teksa prindërit iu flasin. Të gjitha studimet tregojnë se të vegjlit e moshës 3 vjeç janë tejet të vëmendëshëm edhe ndaj përrallave që iu tregojnë prindërit. Prandaj vjen edhe ky botim special, i cili vlen më shumë se për këdo tjetër për ata prindër që nuk dijnë të rrëfejnë.

Ky libër me përralla ka diçka për çdo fëmijë. Kafshët zbavitëse, kafshë çapkëne, kafshë të gëzuara, kafshë të trishtuara, madje edhe kafshë të menduara gjenden mes këtyre faqëve, gati të ndezin imagjinatën e fëmijës. Aty-këtu ka edhe vargje me rimë për tu mbajtur mend, ndonjëher ka mesazhe dhe mësime morale të thjeshta që i dallojnë edhe fëmijët e vegjël.

Kategoritë

Përralla për fëmijë 3 vjeç

CHF9.90